Pustolovci, pozdravljeni!

15. julij 2023, Laris Žurga, Novice

Želite odkriti svoj notranji preživetveni instinkt? Želite pridobiti znanja in veščine, ki vam bodo pomagale preživeti v divjini? Potem je tu rešitev za vas - Šola preživetja Laris!


Pustolovci, pozdravljeni!

Želite odkriti svoj notranji preživetveni instinkt? Želite pridobiti znanja in veščine, ki vam bodo pomagale preživeti v divjini? Potem je tu rešitev za vas - Šola preživetja Laris!

Pridružite se nam na nepozabnem tečaju preživetja v naravi, kjer boste odkrivali skrivnosti preživetja, kot jih obvlada priznani inštruktor Laris. Z njegovo strokovnostjo in strastjo do narave boste pridobili dragocene veščine, ki vam bodo lahko rešile življenje v nepredvidljivih okoliščinah.

Naša šola preživetja ponuja temeljito izobraževanje o zgraditvi zavetišča, iskanju in čiščenju vode, pridobivanju hrane iz naravnih virov ter orientaciji v divjini. Inštruktor Laris vam bo razkril skrivnosti preživetja in vas naučil, kako se pravilno odzvati v različnih situacijah.

Poleg praktičnih veščin boste spoznali tudi pomembnost ekosistema in trajnostnega pristopa k preživetju v naravi. Laris vam bo razkril skrite lepote narave, se lotil raziskovanja živalskega sveta ter vas naučil, kako ohranjati in spoštovati okolje.

Naš tečaj preživetja je namenjen vsem, ki si želite izpopolniti svoje spretnosti ali preprosto doživeti avanturo v naravi. Ne glede na vaše predhodno znanje, vam bomo nudili individualno prilagojeno usposabljanje, ki vam bo omogočilo, da se spopadete z izzivi in postanete samozavestni pustolovec.

Pridružite se nam na Šoli preživetja Laris in spremenite svoj odnos do narave. Odkrijte svoje skrite sposobnosti, ustvarite nepozabne spomine in se opremite z znanjem, ki vam bo koristilo vse življenje.

Ne čakajte! Prijavite se zdaj in se pripravite na popolno pustolovščino v naravi s Šolo preživetja Laris!

Opomba: Šola preživetja Laris se drži najvišjih standardov varnosti in skrbi za dobrobit udeležencev v naravi.


Avtor: Laris ŽurgaVeč: Vse novice

Komentar

Kontakt

Ime in priimek(obvezno)
Email naslov(obvezno)
Telefonska številka(obvezno)
Sporočilo
Prepišite varnostno kodo s slike(obvezno)
* ob kliku na sliko se zgenerira nova koda
Varovanje zasebnosti
Obrazec bo poslal vaše vpisane podatke (ime, e-poštni naslov in telefonsko številko) na kontaktni naslov naše spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Za druge namene vaših podatkov ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.
Potrjujem, da sem seznanjen/a s tem in dovolim pošiljanje.