LSS poletni tabor za otroke v sodelovanju z Zavodom Kočevsko

26. april 2018, Novice

Otroci se bodo naučili razumeti sporočila narave in vseh osnovnih tehnik preživetja v naravi, ki se jih je Laris učil celo življenje in jih bo otrokom prenesel na razumljiv, enostaven način z veliko ljubezni in predanosti. Zabavne in uporabne tehnike bodo otrokom pomagale, da postanejo vaši super iznajdljivi pomočniki na piknikih, da se znajdejo v gozdu in razumejo ter znajo uporabljati znanje tudi brez elektrike.Pozdravljeni ljubitelji narave.

Laris Survival School in Zavod Kočevsko letos organizirata survival poletni tabor za otroke.

"Otroci se bodo naučili razumeti sporočila narave in vseh osnovnih tehnik preživetja v naravi, ki se jih je Laris učil celo življenje in jih bo otrokom prenesel na razumljiv, enostaven način z veliko ljubezni in predanosti. Zabavne in uporabne tehnike bodo otrokom pomagale, da postanejo vaši super iznajdljivi pomočniki na piknikih, da se znajdejo v gozdu in razumejo ter znajo uporabljati znanje tudi brez elektrike. 

S tem bodo otroci veliko pridobili na samozavesti, samostojnosti, motoriki, delovanju v skupini in si širili prijateljski krog. Okrepili bodo svojo iznajdljivost, socialni čut ter svobodno pokazali svoje naravne talente." 

Več si preberite na spodnji povezavi:

KLIKNI TUKAJ
Več: Vse novice

Komentar

Kontakt

Ime in priimek(obvezno)
Email naslov(obvezno)
Telefonska številka(obvezno)
Sporočilo
Prepišite varnostno kodo s slike(obvezno)
* ob kliku na sliko se zgenerira nova koda
Varovanje zasebnosti
Obrazec bo poslal vaše vpisane podatke (ime, e-poštni naslov in telefonsko številko) na kontaktni naslov naše spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Za druge namene vaših podatkov ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.
Potrjujem, da sem seznanjen/a s tem in dovolim pošiljanje.